Rugby bij de BSN Rugby Club

De BSN Rugby Club is een kleinschalige jeugdrugbyclub voor kids van 6 t/m 17 jaar uit de regio Den Haag. Onze thuisbasis is The British School in the Netherlands (BSN) in Voorschoten.

Kinderen en jongeren van zowel de BSN, andere internationale scholen als Nederlandse basis- en middelbare scholen, spelen rugby bij ons.

De link met de school is vooral historisch; de club is in 1976 opgericht door sportdocenten van de BSN. De band met de school zie je nu terug in onze naam, ons clubtenue, onze voertaal (Engels) en het feit dat wij gebruik maken van de sportvelden van de BSN. Ook spelen nog steeds veel kids van de British School bij onze club.

Onze club is lid van Rugby Nederland en onze teams spelen mee in zowel de regionale als nationale competitie.

Meer informatie

  • Lees meer over onze teams op deze pagina.
  • Vanwege de Corona omstandigheden, trainen wij momenteel niet op de sportvelden van de BSN. Informatie over de huidige trainingslocaties voor onze teams vind je hier.
  • In een artikel in de Voorschotense Krant vertellen Lars, Daniel en Lukas uit Voorschoten wat er zo leuk is aan rugby bij de BSN Rugby Club. Lees het artikel.
  • Wil je meer weten over spelen bij onze club? Wil je een keer meetrainen? Of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar Linda Gerrits, via bsnrugby.marketing@gmail.com.